Meny Stäng

Flyttstädning Enköping

Problemfri flyttstädning Enköping

Är det dags att packa ihop flyttkartongerna och flytta ut? Vi förstår att en flytt kan vara en stressig period för dig. Det är svårt att hitta såväl tid som energi för att städa ditt gamla hem, och dessutom lämna det i ett perfekt skick. 

För att göra flyttstädningen så smidig som möjligt är det därför enklast att anlita en städfirma som löser jobbet åt dig. Om du letar efter en pålitlig och erfaren städfirma som kan utföra flyttstäd Enköping har du kommit helt rätt.

Vi på Klara Städ gör din flytt smidig och problemfri. Vi genomför professionell flyttstädning hemma hos dig i Enköping!

Myrangatan 4,
745 37 Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell flyttstädning med städgaranti

Vår expertis för att ta bort alla typer av smuts, fett och fläckar finns bara ett samtal bort. Ofta kan det vara så att du har ett besiktningsprotokoll att utgå ifrån när flyttstädningen ska utföras. Och en anmärkning på flyttstäd är det sista du vill ha mitt under flyttstressen.

Därför kan det vara en god idé att ta professionell hjälp. Vår flyttstädning Enköping utförs alltid systematiskt och metodiskt. Vilket är till stor fördel när du inte vill att ett moment på besiktningsprotokollet ska förbises. Vi är redo att bocka av flyttstäd hemma hos dig i Enköping, från din att-göra-lista.

Hur vi jobbar med flyttstäd Enköping

Vi använder rätt verktyg och medel för att utföra ditt flyttstäd tidseffektivt med så bra resultat som möjligt. Skulle det mot förmodan bli en anmärkning på vårt städ, kommer vi givetvis ut till dig igen för att rätta till det – utan extra kostnad.

Vår process möjliggör att din flyttstädning Enköping får de bästa förutsättningarna, där vi tillsammans går igenom den tilltänkta planen för flyttstädningen i just ditt hem. Vi är inlyssnande på dina förväntningar och går igenom omfattningen på flyttstädet, för att slutligen ge dig ett prisförslag.

Vi på Klara Städ strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Därför är vi alltid professionella och noggranna i varje uppdrag vi tar oss an. För varje uppdrag är unikt för oss.

Du kan bli av med ansvaret för ditt flyttstäd idag. Ring och boka flyttstäd Enköping nu!

Din städfirma i Enköping

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Enköping

FÖNSTERPUTS ENKÖPING

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0171 17 10 15

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”