Meny Stäng

Hemstädning i Västerås,  Eskilstuna & Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Hemstädning till

fastpris!

Enkelt, lyxigt & prisvärt.

Ett städat hem är som balsam för själen. Med oss får du ett toppstädat hem varje gång. Vi utför professionell hemstädning på dina villkor. Det ska vara enkelt och effektivt utan några konstigheter. Därför kan alltid erbjuda fast pris på våra tjänster inom hemstädning. Du bestämmer, vi utför. Klart du ska anlita Klara! 

PROFFESSIONELL HEMSTÄDNING.
SÅ FUNKAR DET.

Varje hem är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. Målet är att du ska slippa tänka på städning. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Ditt hem är ditt hem! Vi vet att du vill vara säker på att att du du känner dig trygg när du väljer hemstädning. Därför börjar vi alltid med att vi reder ut det oklara. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi lyssnar och ser till att dina önskemål kommer med på våra checklistor. Nästa steg är att vi tillsammans bestämmer hur ofta du vill ha hemstädning. Vanligast är 2-4ggr i månaden. Slutligen får du ett prisförslag från oss. När du godkänner detta är det äntligen dags för provstädning.

PROVSTÄDNING

För att lära känna så erbjuder vi alltid ett rabatterat prova på pris på hemstädning. Vi träffas efter utfört arbete för kontroll och utvärdering. Alla checklistor korrigeras om något nytt tillkommer.

Nu RULLAR VI PÅ

Efter ett tag tillsammans vet vi exakt vad som ska göras. Du är nöjd och kan njuta av ett städat hem. Alla checklistor är på plats och du kan känna dig trygg med Klara och våra fantastiska medarbetare. Så istället för att städa själv kan du se till att lägga din energi på saker du tycker om.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”

Professionell Städservice

Hemstädning Veckovis

Du väljer själv hur ofta du behöver hemstädning. Mest vanligt är en gång i veckan eller en gång varannan vecka.

Varje gång går vi igenom hela bostaden, men fokuserar på ytor. Vi använder först och främst kundens dammsugare, hink och mopp. De medel som behövs för golv och övriga ytor har vi med oss. Om du som kund däremot har specialmedel eller önskemål om att använda ert medel gör vi såklart det.

Prisexempel

HEMSTÄDNING
VECKOVIS

Från

245kr/h

Efter RUT-avdrag

phone-icon

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Övriga tjänster

  FÖNSTERPUTS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  STÄDSERVICE
  FÖRETAG

  Kontor och kommersiella ytor.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  FLYTTSTÄDNING

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.