Meny Stäng

Hemstädning

Hemstädning till fastpris! Enkelt, lyxigt & prisvärt.

Vi har städat hem och putsat fönster professionellt i flera år. Så vi vet vad vi pratar om när det handlar om hemstädning och fönsterputs. Vårt motto följer alltid; Vi är Klara när du är nöjd.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell hemstädning.
Så funkar det

Ett städat hem är som balsam för själen. Med oss får du ett toppstädat hem varje gång. Vi utför professionell hemstädning på dina villkor. Det ska vara enkelt och effektivt utan några konstigheter. Därför kan vi alltid erbjuda fast pris på våra tjänster inom hemstäd. Du bestämmer, vi utför. Klart du ska anlita Klara! 

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Ditt hem är ditt hem! Vi vet att du vill vara säker på att du känner dig trygg när du väljer hemstäd. Därför börjar vi alltid med att vi reder ut det oklara. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi lyssnar och ser till att dina önskemål kommer med på våra checklistor. Nästa steg är att vi tillsammans bestämmer hur ofta du vill ha hemstäd. Vanligast är 2-4ggr i månaden. Slutligen får du ett prisförslag från oss.

VI UTFÖR HEMSTÄDNINGEN

Dags för hemstäd! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt.

NU RULLAR VI PÅ

Efter ett tag tillsammans vet vi exakt vad som ska göras. Du är nöjd och njuter av ett städat hem. Alla checklistor är på plats och du kan känna dig trygg med Klara och våra fantastiska medarbetare. Så istället för att städa själv kan du se till att lägga din energi på saker du tycker om. 

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.