Meny Stäng

Om oss

Städservice och fönsterputs i Västerås, Eskilstuna, Enköping, Fagersta, Örebro, Uppsala, Karlstad & Köping.

Vi har städat hem och putsat fönster professionellt i flera år. Så vi vet vad vi pratar om när det handlar om hemstädning och fönsterputs. Vårt motto följer alltid; Vi är Klara när du är nöjd.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Välkommen till oss på Klara Städ

Vi strävar alltid efter att bli bäst på det vi gör för att kunna nå vårt mål att ha Sveriges nöjdaste kunder. För att nå vårt mål är våra medarbetare kärnan i vår verksamhet, därför är det en självklarhet att erbjuda kollektivavtal så att våra medarbetare får rätt arbetsvillkor för att må bra på jobbet. Vi tror på filosofin att nöjda medarbetare är lika med nöjda kunder.

Just nu är vi det snabbast växande städbolaget i Sverige, något vi är väldigt stolta över och det är tack vare våra fantastiska medarbetare och kunder.

Ingenting är omöjligt för oss när det kommer till städning – vi är Klara när du är nöjd!

Mvh, Klara Städ

Ett hantverk.

Vissa tycker kanske att fönsterputs och städning inte är något speciellt. Det vill vi förändra. Skillnaden mellan rent och rent är enorm och du förväntar dig så klart ett bra resultat varje gång utan att behöva betala för extra tid.

Team Klara!

För oss är det viktigt att ha rätt kompetenser och framför allt en bra teamkänsla. Våra medarbetare är en bra mix av olika erfarenheter som vi är stolta över.

Lyhörda.

Vi lyssnar extra noga på dig och vad som är viktigt för dig i ditt hem.

Miljösmarta.

Klara anser att miljön är viktig. Flera av våra bilar går på el och vi använder endast miljömärkta rengöringsmedel.

Har du frågor?

Kontakta oss!

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”