Meny Stäng

Trappstädning

Trappstädning till fastpris! Smidigt och bra.

En ren och fin trappuppgång skapar en känsla av trygghet och värdighet. Använd Klara så ser vi till att din trappuppgång är renast i kvarteret. En korrekt genomförd trappstädning handlar om erfarenhet och rätt verktyg för ett lyckat resultat.

Ingen trapp är lik den andra brukar vi säga. Du som är fastighetsägare eller sitter i styrelsen i din bostadsrättsförening vet vad vi talar om. Din trapp ska vara på ett visst sätt och det är viktigt att trappstädningen uppfyller dina förväntningar. För att allt ska bli rätt har vi tagit fram en process där vi systematiskt går igenom alla delar för ett lyckat resultat.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell trappstädning.
Så funkar det

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller trappstädning så handlar det om att få det rent och klart i din trapp. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

SAMSYN KRING UPPDRAGET OCH SLUTLEVERANSEN

Vad som gäller vid en trappstädning är inte självklart. Därför börjar vi med att reda ut allt som är oklart. Vi går igenom våra moment sen stämmer vi av dem mot dina förväntningar. Vi lyssnar vad som är viktigt för dig vid städning av din trapp. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

TRAPPSTÄDNING STARTAR

Uppdraget startar och moment för moment checkas av. Skulle det ske någon avvikning rapporterar vi direkt. Du kan andas ut och vara trygg i att din trapp är ren och fin.

UPPFÖLJNING

Vi ser till att stämma av uppdraget kvarttalsvis så du får möjlighet att ge oss feedback. Kom ihåg att vi klarar allt inom städning och fönsterputsning. Testa gärna någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning! 

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.