Meny Stäng

Trappstädning i Västerås, Eskilstuna & Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Trappstädning till

fastpris!

Professionellt varje gång.

En ren och fin trappuppgång skapar en känsla av trygghet och värdighet. Använd Klara så ser vi till att din trappuppgång är renast i kvarteret. En korrekt genomförd trappstädning handlar det om erfarenhet och rätt verktyg för ett lyckat resultat.

Ingen trapp är lik den andra brukar vi säga. Du som är fastighetsägare eller sitter i styrelsen i din bostadsrättsförening vet vad vi talar om. Din trapp ska vara på ett visst sätt och det är viktigt att trappstädningen uppfyller dina förväntningar. För att allt ska bli rätt har vi tagit fram en process där vi systematiskt går igenom alla delar för ett lyckat resultat.

PROFFESSIONELL TRAPPSTÄDNING.
SÅ FUNKAR DET.

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller trappstädning så handlar det om att få det rent och klart i din trapp. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

SAMSYN KRING UPPDRAGET OCH SLUTLEVERANSEN?

Vad som gäller vid en trappstädning är inte självklart. Därför börjar vi med att reda ut allt som är oklart. vi går igenom våra moment sen stämmer vi av dem mot dina förväntningar. Vi lyssnar vad som är viktigt för dig vid städning av din trapp. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

TRAPPSTÄDNING STARTAR

Uppdraget startar och moment för moment checkas av. Skulle det ske någon avvikning rapporterar vi direkt. Du kan andas ut och vara trygg i att din trapp är ren och fin.

UPPFÖLJNING

Vi ser till att stämma av uppdraget kvartalsvis så du får möjlighet ge oss feedback. Kom ihåg att vi klarar allt inom städning och fönsterputsning. Testa gärna någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning.

KLART SLUT.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”

Professionell

Trappstädning

En ren och fin trapp gör stor skillnad för din fastighet. Med professionell trappstädning slipper du tänka på det.

stadare

En trappstädning handlar om att se till att din trapp är ren och klar. Att använda en professionell städfirma blir oftast både billigare och mer effektivt.

TRAPPSTÄDNING

KONTAKTA OSS FÖR

Offert

phone-icon

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Övriga tjänster

  FÖNSTERPUTS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  HEMSTÄDNING

  När du behöver ett rent hem.

  STÄDSERVICE
  FÖRETAG

  Kontor och kommersiella ytor.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  FLYTTSTÄDNING

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.