Meny Stäng

Byggstädning i Västerås,  Eskilstuna & Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Byggstädning till

fastpris!

Professionellt varje gång.

Har du någon gång renoverat eller byggt något så förstår du även hur mycket värde det ligger i att slippa en byggstädning. Begreppet byggkaos finns av en anledning. Konstigt nog blir det samma sak varje gång. Använder du Klara så slipper du det och kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om din byggstädning.

Du kan även vara en entreprenör och då är helt säkra på att du förstår vad vi menar. Byggstädning finns med i varje projekt. Ibland blir det manfall och klockan tickar. Visst vore det skönt att snabbt kunna ta in extra resurser som hjälper till att städa upp det sista. En partner som faktiskt är peppad och helt fokuserad på byggstädningen.

PROFFESSIONELL BYGGSTÄDNING.
SÅ FUNKAR DET.

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller byggstädning så handlar det om att röja upp efter byggkaoset och få det rent och fräscht. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

SAMSYN KRING UPPDRAGET OCH SLUTLEVERANSEN?

En byggstädning är inte självklar därför börjar vi med att reda ut allt som är oklart. Vissa har mycket erfarenhet av byggstädning och andra inte. Du får en genomgång av alla moment vid en byggstädning. Vi tar emot dina förväntningar och vad som är viktigt för dig. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

BYGGSTÄDNINGEN

Nu ska byggkaoset bort, dags för byggstädning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt. Du kan lugnt invänta slutbesiktning från din uppdragsgivare eller påbörja nästa fas.

UPPFÖLJNING

Efter uppdraget kan du påbörja ett nytt kapitel i ditt nya hem. Vi hoppas så klart att du är så pass nöjd att du vill testa någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning?

KLART SLUT.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”

Professionell

Byggstädning

Byggstädning är ett engångsuppdrag när du behöver röja upp i byggkaoset.

stadare

I ett bygge oavsett vad det gäller så kryper byggdammet in överallt. Det ligger saker överallt som ska kastas. Vi erbjuder att lösa detta åt dig. En byggstädning utförs i regel över två arbetsdagar. Givetvis ingår det att vi kommer dagen efter utförd städning och torkar övrigt byggdamm.

BYGGSTÄDNING

KONTAKTA OSS FÖR

Offert

phone-icon

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Övriga tjänster

  FÖNSTERPUTS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  HEMSTÄDNING

  När du behöver ett rent hem.

  STÄDSERVICE
  FÖRETAG

  Kontor och kommersiella ytor.

  FLYTTSTÄDNING

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.