Meny Stäng

Byggstädning

Byggstädning till fastpris! Professionellt varje gång.

Har du någon gång renoverat eller byggt något så förstår du även hur mycket värde det ligger i att slippa en byggstädning. Begreppet byggkaos finns av en anledning. Konstigt nog blir det samma sak varje gång. Använder du Klara så slipper du det och kan luta dig tillbaka medan vi tar hand om din byggstädning.

Du kan även vara en entreprenör och då är vi helt säkra på att du förstår vad vi menar. Byggstädning finns med i varje projekt. Ibland blir det manfall och klockan tickar. Visst vore det skönt att snabbt kunna ta in extra resurser som hjälper till att städa upp det sista. En partner som faktiskt är peppad och helt fokuserad på byggstädningen.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell byggstädning.
Så funkar det

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller byggstädning så handlar det om att röja upp efter byggkaoset och få det rent och fräscht. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

SAMSYN KRING UPPDRAGET OCH SLUTLEVERANSEN

En byggstädning är inte självklar, därför börjar vi med att reda ut allt som är oklart. Vissa har mycket erfarenhet av byggstädning och andra inte. Du får en genomgång av alla moment vid en byggstädning. Vi tar emot dina förväntningar och vad som är viktigt för dig. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

BYGGSTÄDNINGEN

Nu ska byggkaoset bort, dags för byggstädning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt. Du kan lugnt invänta slutbesiktning från din uppdragsgivare eller påbörja nästa fas.

UPPFÖLJNING

Efter uppdraget kan du påbörja ett nytt kapitel i ditt nya hem eller projekt. Vi hoppas såklart att du är så pass nöjd att du vill testa någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning!

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.