Meny Stäng

Flyttstädning i Västerås,  Eskilstuna & Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Flyttstädning till

fastpris!

Professionellt varje gång.

Har du flyttat någon gång så vet du vet hur jobbigt det är med flyttstädning. Ofta finns det ett besiktningsprotokoll som är fyllt med olika moment som ska utföras.
Blir det inte godkänt så blir det att ta på sig skurhandskarna igen och en ny besiktning. Personerna som ska flytta in är på väg för att hämta nycklarna…

En korrekt utförd flyttstädning handlar om att utföra uppdraget systematiskt och metodiskt. Att ha rätt verktyg och medel till hands gör stor skillnad på både tidsåtgången och resultatet. Vi vet trixen för att få bort alla typer av smuts, fett och fläckar som etsat sig fast sen förra flyttstädningen. För att flyttstädningen ska få bästa möjliga förutsättningar har vi utvecklat en process vi går igenom tillsammans.

PROFFESSIONELL FLYTTSTÄDNING.
SÅ FUNKAR DET.

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller flyttstädning så handlar det om att röja upp efter flytten och få det rent och klart. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

SAMSYN KRING UPPDRAGET

En flyttstädning är aldrig skrivet i sten. Ofta finns speciella krav ställda från fastighetsägaren eller liknande. Därför börjar vi alltid med att reda ut allt som är oklart och går igenom alla moment som ska utföras i uppdraget. Vi lyssnar och tar emot dina förväntningar på vad som är viktigt för dig. När vi har har en klar bild på uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi ett startdatum tillsammans.

DAGEN FÖR FLYTTSTÄDNING

Nu kör vi, nu är det flyttstädning! Planen är satt och den följer vi hela vägen i mål. Momenten checkas systematiskt av. Om något oväntat dyker upp säger vi till direkt. Nu kan du lugnt invänta slutbesiktningen.

LYCKA TILL

Uppdraget är nu avklarat och du kan fokusera på ditt nya boende. Vi hoppas du får en bra start i ditt nya hem och att du vill använda någon av våra andra tjänster som till exempel hemstäd, kontorsstäd, byggstäd?

KLART SLUT.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”

Professionell

Flyttstädning

Flyttstädning är speciellt och kräver kunskap. För att slippa anmärkningar så ta hjälp av proffs som tar ansvar för att du ska klara besiktningen.

stadare

En flyttstädning kräver att vi går in på djupet. Allt ska bli rent, även på ställen du vanligtvis inte använder. Att använda en professionell städfirma blir oftast både billigare och mer effektivt.

FLYTTSTÄDNING

KONTAKTA OSS FÖR

Offert

phone-icon

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Övriga tjänster

  FÖNSTERPUTS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  HEMSTÄDNING

  När du behöver ett rent hem.

  STÄDSERVICE
  FÖRETAG

  Kontor och kommersiella ytor.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.