Meny Stäng

Flyttstädning

Flyttstädning till fastpris
- Alltid med städgaranti.

Vi utför flyttstädning i Västerås, Eskilstuna, Köping, Kungsör, Arboga, Enköping, Örebro, Uppsala och Fagersta

Har du flyttat någon gång så vet du hur tufft det är med flyttstädning. Ofta finns det ett besiktningsprotokoll som är fyllt med olika moment som ska utföras. Blir det inte godkänt så blir det att ta på sig skurhandskarna igen och en ny besiktning. Personerna som ska flytta in är på väg för att hämta nycklarna…

En korrekt utförd flyttstädning handlar om att vi på Klara Städ genomför uppdraget systematiskt och metodiskt. Att ha rätt verktyg och medel till hands gör stor skillnad på både tidsåtgången och resultatet. Vi vet trixen för att få bort alla typer av smuts, fett och fläckar som etsat sig fast sen förra flyttstädningen. För att flyttstädningen ska få bästa möjliga förutsättningar har vi utvecklat en process vi går igenom tillsammans.

Skulle det mot förmodan bli nån anmärkning på vårt städ, så kommer vi ut och korrigerar, självklart utan extra kostnad för er.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell flyttstädning.
Så funkar det med flyttstäd

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller flyttstädning så handlar det om att röja upp efter flytten och få det rent och klart. Nedan ser du vår process för flyttstädning i Västerås, Eskilstuna, Köping, Kungsör, Arboga, Enköping, Örebro och Fagersta från första möte till ett partnerskap.

SAMSYN KRING UPPDRAGET

En flyttstädning är aldrig skrivet i sten. Ofta finns speciella krav ställda från fastighetsägaren eller liknande. Därför börjar vi alltid med att reda ut allt som är oklart och går igenom alla moment som ska utföras i uppdraget. Vi lyssnar och tar emot dina förväntningar på vad som är viktigt för dig. När vi har har en klar bild på uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi ett datum tillsammans.

DAGEN FÖR FLYTTSTÄDNING

Nu kör vi, nu är det flyttstädning! Planen är satt för flyttstäd och den följer vi hela vägen i mål. Momenten checkas systematiskt av. Om något oväntat dyker upp säger vi till direkt. Nu kan du lugnt invänta slutbesiktningen.

LYCKA TILL

Uppdraget är nu avklarat och du kan fokusera på ditt nya boende. Vi hoppas du får en bra start i ditt nya hem och att du vill använda någon av våra andra tjänster som till exempel hemstäd, fönsterputs eller byggstäd!

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.