Meny Stäng

Storstädning

Storstädning till fastpris! Lyxigt och på djupet.

Storstädning är något många helst slipper men gärna njuter av när det är färdigt. Vid en korrekt utförd storstädning märker du skillnad. Här går vi långt bortom den märkbara smutsen och ser till att ditt hem eller kontor blir så rent som det kan bli. En ”nystart” helt enkelt.

Klara hanterar de flesta sorters storstädningar. Efter många års erfarenhet så vet vi att om vi förstår varandra från start, blir allt efter lättare och leveransen bättre. Därför har vi tagit fram en process som förenklar uppdraget hela vägen till en perfekt utförd storstädning.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell storstädning
Så funkar det

Varje storstädning är unik men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller storstädning så handlar det om att få rent på djupet. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

SAMSYN OM UPPDRAGET

Vi börjar med att reda ut allt som är oklart. Du får en genomgång av alla moment vid en storstädning. Vi tar emot dina förväntningar och vad som är viktigt för dig. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

VI UTFÖR STORSTÄDNINGEN

Dags för storstädning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt.

UPPFÖLJNING

Efter uppdraget kan du njuta av ett kontor, lokal eller hem som är storstädat på djupet. Vi hoppas så klart att du är så pass nöjd att du vill testa någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning eller flyttstädning.

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.