Meny Stäng

Storstädning i Västerås,  Eskilstuna & Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Storstädning till

fastpris!

Lyxigt och på djupet.

Storstädning är något många helst slipper men gärna njuter av det är färdigt. Vid en korrekt utförd storstädning märker du skillnad. Här går vi långt bortom den märkbara smutsen och ser till att ditt hem eller kontor blir så rent som det kan bli. En ”nystart” helt enkelt.

Klara hanterar de flesta sorters storstädningar. Efter många års erfarenhet så vet vi att om vi förstår varandra från start, blir allt efter lättare och leveransen bättre. Därför har vi tagit fram en process som förenklar uppdraget hela vägen till en perfekt utförd storstädning.

PROFFESSIONELL STORSTÄDNING.
SÅ FUNKAR DET.

Varje storstädning är unik men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller storstädning så handlar det om att få rent på djupet. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

SAMSYN OM UPPDRAGET

Vi börjar med att reda ut allt som är oklart. Vissa har mycket erfarenhet av storstädning och andra inte. Du får en genomgång av alla moment vid en storstädning. Vi tar emot dina förväntningar och vad som är viktigt för dig. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi startdatum.

VI UTFÖR STORSTÄDNINGEN

Dags för storstädning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt.

UPPFÖLJNING

Efter uppdraget kan du njuta av ett kontor, lokal eller hem som är storstädat på djupet. Vi hoppas så klart att du är så pass nöjd att du vill testa någon av våra andra tjänster som hemstädning, kontorsstädning, flyttstädning?

KLART SLUT.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”

Professionell

Storstädning

Storstädning är ett engångsuppdrag när du behöver få rent på djupet.

stadare

Våra kunder brukar beställa en storstädning 6-12 ggr per år. Utöver vad som ingår i hemstädning tillkommer en hel del saker. Vi går in mer på djupet. Exempelvis går vi in och tar inne i köksskåp, grövre wc samt klinkers. Vi gör rent ugn och micro. Mattor dammas och vädras och mycket mer. Allt ska bli rent.

Prisexempel

STORSTÄDNING

Från

295kr/h

Efter RUT-avdrag

phone-icon

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Övriga tjänster

  FÖNSTERPUTS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  HEMSTÄDNING

  När du behöver ett rent hem.

  STÄDSERVICE
  FÖRETAG

  Kontor och kommersiella ytor.

  FLYTTSTÄDNING

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.