Meny Stäng

Visningsstädning

Visningsstädning till fastpris! Professionellt varje gång.

Känner du dig stressad inför visningen? Vi avlastar dig gärna med det vi kan bäst. Med visningsstädning ger du bostaden en ärlig chans att visa sig från sin bästa sida, dessutom får du tid över till annat som rör den eventuella flytten.

När bostaden är såld kan vi ta vid där vi slutade. Flyttstädningen är för många ett nödvändigt ont – för oss är det ännu en dag i städningens tjänst.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell visningsstädning Så funkar det

Varje visningsstädning är unik men vårt uppdrag förblir det samma. När det gäller städ innan visning så handlar det om att bostaden ska visa sig från sin bästa sida. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

SAMSYN OM UPPDRAGET

Vi börjar med att reda ut allt som är oklart. Du får en genomgång av alla moment vid en visningstädning. Vi tar emot dina förväntningar och vad som är viktigt för dig. När vi ringat in uppdragets omfattning ger vi dig ett prisförslag. Godkänner du förslaget så bestämmer vi ett datutm för städ.

VI UTFÖR VISNINGSSTÄD

Dags för städning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt.

LYCKA TILL

Uppdraget är nu avklarat och du kan fokusera på att sälja ditt boende. Vi hoppas du får en bra start i ditt nya hem och att du vill använda någon av våra andra tjänster som till exempel hemstäd, fönsterputs eller byggstäd?

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.