Meny Stäng

Fönsterputs

Klara fönster till fastpris! Professionellt varje gång.

Du har kommit rätt om du söker en professionell och prisvärd fönsterputsare. Oavsett om det gäller villafönster, lägenhetsfönster eller kontorsfönster så jobbar vi med fast pris. Det ska vara smidigt för dig och du ska slippa oväntade kostnader. 

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell fönsterputsning.
Så funkar det

Varje uppdrag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. Målet är att du ska slippa tänka på fönsterputsning. Det finns nästan oändligt med varianter på fönster och fönsterputsning: vi har testat alla! Därav vet vi hur viktigt det är att vi tillsammans tittat på uppdraget. Nedan ser du vår process från första möte till en avtalad fönsterputsning.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputsning. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.