Meny Stäng

Städservice i Karlstad

Klara Städ i Karlstad!

Hemstäd, fönsterputs, företagsstäd, flyttstäd – oavsett vilken tjänst det gäller, vilka behov du har eller vad du förväntar dig av oss så följer vi samma enkla devis: ”Vi är Klara när du är nöjd”. Klara Städ är din professionella städfirma i Karlstad – varmt välkommen till oss

Hemstäd och andra städtjänster i Karlstad

Du kan alltid förvänta dig tre saker av oss: flexibilitet, fast pris och ett riktigt bra slutresultat. Vi förstår att behov och önskemål kan skilja sig åt, därför är vi öppna för att skräddarsy våra tjänster så att de passar just dig, och innan du bokar ska det framgå tydligt hur mycket städningen kommer kosta och vad den valda städtjänsten innebär. Är du osäker på vilken städtjänst som passar för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt. Du kan också boka eller skicka en prisförfrågan direkt här på hemsidan.

Team Klara i Karlstad

Våra duktiga medarbetare är Klara Städ. Det är tack vare dem som du kan förvänta dig ett skinande resultat gång på gång – på gång. Med kunskap, erfarenhet och känsla för kvalitet utför vi städtjänster som håller en genomgående hög nivå. Tillsammans är vi ett härligt gäng där olika bakgrunder och kompetenser möts på ett strålande sätt.

Din städfirma i Karlstad

Städning är en big deal för oss. Det är vårt hantverk och vår specialitet. När du bokar en städtjänst av oss så ska du känna att vi gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd – varje gång. Vare sig vi flyttstädar, hemstädar, trappstädar eller putsar fönster så vill vi att du ska känna dig trygg med oss som din professionella städfirma.

Våra tjänster i Karlstad

FÖNSTERPUTS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 054-53 12 99

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”