Meny Stäng

Städservice i Uppsala

Klara Städ i Uppsala!

Det är något speciellt med ett riktigt välstädat hem, perfekt putsade fönster, en fräsch trappuppgång, eller att slippa flyttstäda när man har bråttom till sitt nya boende. Oavsett vilken typ av städtjänst du är ute efter hittar du den hos oss på Klara Städ i Uppsala – alltid med ett perfekt slutresultat, till ett fast pris. Varmt välkommen till oss!

Hållnäsgatan 3, 752 28 Uppsala

FÖLJ OSS PÅ:

Hemstäd och andra städtjänster i Uppsala

För oss är skräddarsydda lösningar inget främmande. Vi är flexibla och vana vid att anpassa våra tjänster efter olika behov och önskemål. Vårt mål är dock alltid detsamma – att leverera en städupplevelse som både vi och du kan vara stolta över. Därför jobbar vi alltid efter vårt motto: ”Vi är Klara när du är nöjd”. Är du osäker på vilken städtjänst som passar bäst för dig? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt. Du kan också boka eller skicka en prisförfrågan direkt här på hemsidan.

Team KLARA i Uppsala

Våra duktiga medarbetare är motorn som får Klara Städ att leverera skinande resultat gång på gång. Det säger sig självt – utan kunskap och erfarenhet är det svårt att utföra en städtjänst som håller en genomgående hög nivå. Vi är ett härligt gäng där olika bakgrunder och kompetenser möts på ett strålande sätt.

Din städfirma i Uppsala

Vi tar städning på stort allvar – och det märks när vi får utföra vår magi. För visst vill man uppleva en ny nivå av städning när man anlitar en professionell städfirma? När du väljer Klara Städ kan du alltid känna dig trygg med att vi kommer leverera det vi lovat. Och förhoppningsvis lite till. Ett stort gäng nöjda kunder i bagaget är ett fint kvitto på just det.

Våra tjänster i Uppsala

FÖNSTERPUTS UPPSALA

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING UPPSALA

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

FÖRETAGSSTÄD
UPPSALA

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD UPPSALA

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 018 38 32 24

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”