Meny Stäng

Städservice

Städservice företag till fastpris! Smidigt och bra.

Om du söker en professionell leverantör för kontorsstädning har du hittat helt rätt. Vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och företagsstädning. Ett städat kontor ger ett professionellt intryck som gynnar dina affärer. Oavsett om det gäller hemstädning, storstädning, städservice företag, byggstädning, trappstädning eller flyttstädning så jobbar vi med fast timpenning.

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi

fast pris

på våra tjänster.

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell städservice företag.
Så funkar det

Varje företag är unikt men vårt uppdrag förblir det samma. Kontorsstädning och företagsstädning är en viktig del i din affär. Målet är att du ska slippa tänka på städning. Nedan ser du vår process från första möte till ett partnerskap.

DITT KONTOR, DINA REGLER

Vi reder först ut det oklara innan vi sätter igång. Du berättar för oss vad som är viktigt på ditt kontor och meddelar vad vi bör tänka extra på. Vi går igenom alla detaljer och moment med dig. När vi har ringat hela uppdragets omfattning kommer vi ge dig ett prisförslag. Så fort du har godkänt prisförslaget bestämmer vi ett startdatum.

NU FLYTER DET PÅ

Efter utvärderingen vet vi exakt vad som ska göras vid kontorsstädning hos dig. Alla checklistor är på plats och du har ett städat kontor varje gång vi är klara. 

VI STÄDAR ERT KONTOR

Dags för kontorsstädning! Vi håller oss till planen och vad vi kommit överens om. Alla moment checkas av och skulle det ske någon avvikning säger vi till direkt.

BOKA DIREKT: 021-421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.