Meny Stäng

Städservice i Eskilstuna

Klara Städ i Eskilstuna!

Det finns städning och så finns det professionell städning. Vi genomför det sistnämnda. Efter flera år med fokus på hemstäd i Eskilstuna med omnejd har vi putsat och utvecklat vårt kunnande till att nu kunna erbjuda alla typer av städning. Och vi gör det alltid till ett fast pris.

Mått Johanssons väg 54,
633 46 Eskilstuna

FÖLJ OSS PÅ:

Hemstäd och andra städtjänster i Eskilstuna

Varje uppdrag är unikt. Vare sig du önskar hemstäd eller städservice för företag. Vi lyssnar på dina önskemål för att du ska få en lösning anpassad efter det du behöver. Vårt tjänsteutbud är vitt och brett och kan kombineras precis som du vill. Skicka in en prisförfrågan, boka direkt eller kontakta oss så tar vi fram rätt städtjänst för dig.

Team KLARA i Eskilstuna

En städfirma är ingenting utan sina medarbetare. På Klara Städ i Eskilstuna är vi ett team. Här ska alla känna sig trygga och inkluderade. Våra medarbetare delar samma engagemang och intresse för all typ av städning – såväl hemstäd som fönsterputs. Tillsammans är vi ett dynamiskt gäng med kompetenser inom all typ av städning. Och som har kul på jobbet.

Din städfirma i Eskilstuna

När vi städar så gör vi det ordentligt. Varje dag arbetar vi för att efterleva vår devis: Vi är Klara när du är nöjd. Det innebär mer än ett skinande rent hem eller klara fönsterrutor. Det innebär att vi lyssnar på dig och dina önskemål, att vi arbetar miljösmart och att vi i slutändan ska överträffa dina förväntningar. Städning är ett hantverk och ett serviceyrke. Vår uppgift är att visa det. Varje gång.

Våra tjänster i Eskilstuna

FÖNSTERPUTS ESKILSTUNA

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD ESKILSTUNA

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 016 544 04 40

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”