Meny Stäng

Städservice i Katrineholm

Klara Städ i Katrineholm!

Vi är Klara när du är nöjd, så lyder devisen som genomsyrar allt vi gör. Oavsett om du valt hemstädning, fönsterputsning, företagsstädning eller flyttstädning så ser vi alltid till att leverera ett strålande rent slutresultat. Klara Städ är din professionella städfirma i Katrineholm – varmt välkommen till oss!

Mått Johanssons väg 54,
633 46 Eskilstuna

FÖLJ OSS PÅ:

Hemstäd och andra städtjänster i Katrineholm

Fasta priser, noggrannhet och förmågan att anpassa oss kännetecknar vår verksamhet. Eftersom behov och önskemål kan se väldigt olika mellan våra kunder så har vi genom åren jobbat upp en flexibilitet som vi är stolta över. Att vi alltid gör jobbet ordentligt, ja, det är förstås ett minimikrav från både oss själva och våra kunder. Och våra fasta priser innebär till exempel att det inte tillkommer några dolda avgifter. När du bokar framgår det tydligt hur mycket hemstädningen kommer kosta och vad den valda städtjänsten innebär.

Team Klara i Katrineholm

Våra tjänster blir så bra som våra medarbetare är, och de råkar vara grymma! Tack vare deras kunskap, engagemang och känsla för kvalitet kan du förvänta dig ett slutresultat som håller genomgående hög nivå. Och det är tack vare dem som vi vågar lova att vi är klara först när du är nöjd. Ta nu och kontakta oss så ser vi till att underlätta i din vardag, vi ser fram emot att höra från dig!

Din städfirma i Katrineholm

Städning är en stor grej för oss. Och det vill vi att du som kund ska känna när du bokat någon av våra städtjänster. Vare sig vi flyttstädar, hemstädar, trappstädar eller putsar fönster så vill vi att du ska känna dig nöjd med oss som din professionella städfirma.

Våra tjänster i Katrineholm

FÖNSTERPUTS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0150 14400

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”