Meny Stäng

Städservice i Motala

Klara Städ i MOTALA!

Professionell städning är mer än bara ett rent hem – det är ett hantverk som vi på Klara Städ i Motala utför med omsorg och precision. Vi erbjuder allt från hemstädning till specialiserade städtjänster, alltid till ett fast pris. Vårt mål? Att du ska vara helt nöjd, varje gång

Hemstäd och andra städtjänster i Motala

Fasta priser, noggrannhet och förmågan att anpassa oss kännetecknar vår verksamhet i Motala. Eftersom behov och önskemål kan se väldigt olika ut mellan våra kunder, har vi genom åren utvecklat en flexibilitet som vi är stolta över. Att vi alltid gör jobbet ordentligt är, såklart, ett grundkrav från både oss själva och våra kunder. Och våra fasta priser innebär att det inte tillkommer några dolda avgifter. När du bokar framgår det tydligt hur mycket städningen kommer kosta och vad den valda städtjänsten innebär.

Team Klara i Motala

Vårt team i Motala består av erfarna och engagerade medarbetare som alla delar passionen för professionell städning. Tillsammans arbetar vi för att överträffa dina förväntningar och säkerställa att varje städuppdrag blir perfekt utfört. Team Klara är ett härligt gäng där olika bakgrunder och kompetenser möts på ett strålande sätt.

Din städfirma i Motala

Hos Klara Städ tar vi städning på största allvar. Det märks på kvaliteten i vårt arbete och vår strävan efter att alltid leverera över förväntan. ”Vi är Klara när du är nöjd!” är inte bara en slogan; det är ett löfte till dig som kund i Motala.

Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en av våra städtjänster i Motala. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med dina städbehov!

Våra tjänster i Motala

FÖNSTERPUTS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0141-222 000

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”