Meny Stäng

Städservice i Örebro

Klara Städ i Örebro!

Välkommen till Klara Städ i Örebro. Våra städtjänster är ett resultat av lång erfarenhet och stor yrkesstolthet. Vi genomför professionell hemstädning och andra städtjänster anpassade efter dina behov. Och vi gör det alltid till ett fast pris.

Verkstadsgatan 8,
702 27 Örebro

FÖLJ OSS PÅ:

Städtjänster i Örebro - hemstäd och mycket mer

Vi erbjuder en rad olika städtjänster i hela Örebro, från hemstäd och byggstäd till städservice för företag. I flera år har vi förfinat och utvecklat vårt utbud till att omfatta städning av alla dess slag. Och samtliga av våra tjänster kommer med en fast prissättning, oavsett hur du väljer att kombinera dem. Kontakta oss så tar vi fram rätt städtjänst för dig.

Team KLARA i Örebro

Så hur erbjuder man effektiva, värdeskapande och självklara städtjänster i Örebro? Vi vet. Genom att bygga ett team av duktiga och passionerade städare som trivs på jobbet. Tack vare våra skickliga och engagerade medarbetare kan vi hantera alla typer av städuppdrag som hemstäd och göra våra kunder nöjda, varje gång.

Din städfirma i Örebro

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Örebro

FÖNSTERPUTS ÖREBRO

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING ÖREBRO

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

FÖRETAGSSTÄD
ÖREBRO

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄDNING ÖREBRO

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 019-12 33 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”