Meny Stäng

Jobba hos oss

Klara Städ | Jobba hos oss

Gör skillnad tillsammans med oss

Vet du vad det bästa med att jobba på Klara Städ är? Att varje arbetsdag få erbjuda riktigt bra städtjänster som underlättar vardagen för våra kunder. Tillsammans gör vi skillnad i hem och på företag i Västerås, Eskilstuna och Köping.

Team Klara!

Som städare på Klara Städ är du mer än en medarbetare. Du är en i gänget. Vi är en dynamisk grupp med olika kompetenser och erfarenheter som delar samma höga ambition och arbetar efter samma motto: Vi är klara när du är nöjd. Men vi gör inte bara vårt yttersta för våra kunder–vi gör även vårt yttersta för varandra. På Klara Städ värdesätter vi gemenskap och respekt. Det ska vara roligt och motiverande att gå till jobbet. Håller du med?

Är du vår nästa kollega?

Vårt team växer så det knakar. Och så kommer det att fortsätta. Vill du bli en del av ett framåtlutat företag med stora ambitioner och härliga kollegor? Skicka in din ansökan till info@klarastad.se så snart du bara kan! Vi ser fram emot att höra från dig.

Har du frågor?

FÖLJ OSS PÅ:

Städservice och fönsterputs i Västerås, Eskilstuna & Köping.

Vi har städat hem och putsat fönster professionellt i flera år. Så vi vet vad vi pratar om när det handlar om hemstädning och fönsterputs. Vårt motto följer alltid; Vi är klara när du är nöjd.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”