Meny Stäng

Fönsterputs Enköping

Fönsterputsning i Enköping

Behöver du hjälp med fönsterputsning Enköping? Då ska du vända dig till oss på Klara Städ! Låt vår professionella personal få dina fönster att skina medan du lägger tid och energi på något roligare. Vi vet att fönsterputsning kan vara en utmaning – fönster som är svåra att nå, spröjs som är i vägen och ett slutresultat som inte väger upp för all den tid man lagt ner. Som tur är finns Klara Städ här för dig! Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning och vet hur man ska gå till väga för att få kristallklara fönster utan streck och ränder. Varmt välkommen till oss när du behöver hjälp med fönsterputs Enköping!

Myrangatan 4,
745 37 Enköping

FÖLJ OSS PÅ:

Pålitlig fönsterputs Enköping

Att anlita Klara Städ för fönsterputsning ska vara tryggt. Innan vi påbörjar arbetet vill vi alltid stämma av dina önskemål och förväntningar. Då passar vi också på att berätta hur fönsterputs Enköping kommer gå till. Tillsammans kommer vi fram till arbetets omfattning så att vi sedan kan leverera ett genomtänkt prisförslag.

Därefter behöver vi bara komma överens om tid och plats för utförandet av fönsterputsningen. Enkelt som plätt!

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Enköping. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför välja Klara Städ?

  • Professionella: Med vårt stora yrkeskunnande kan vi garantera ett fackmannamässigt resultat. På så sätt kan vi vara både effektiva och noggranna.
  • Flexibla: Oavsett vilken typ av fönster du har kan vi hjälpa dig. Vi erbjuder fönsterputsning Enköping till såväl hem, kontor och butiker.
  • Pålitliga: Väl utförda jobb är en självklarhet för oss. Du som kund kan alltid känna dig trygg med att vi levererar det vi lovar.

Fönsterputsning Enköping utan tråkiga överraskningar

Slipp oväntade kostnader – hos Klara Städ får du alltid veta slutpriset innan vi påbörjar arbetet. Med fönsterputsning till fastpris slipper du stress och oro över att priset ska skena i väg, oavsett vilken typ av fönster du har.

Klara Städ erbjuder fönsterputs Enköping, men vi är även experter på många andra typer av städ. När du behöver anlita en trygg partner för exempelvis hemstäd, flyttstäd eller företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här!

Din städfirma i Enköping

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Enköping

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄDNING ENKÖPING

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0171 17 10 15

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”