Meny Stäng

Fönsterputs Västerås

Fönsterputsning Västerås

Har du solkiga fönster som skriker efter en rejäl uppfräschning? Då ska du vända dig till oss på Klara Städ! Vi har lång erfarenhet av fönsterputsning Västerås och vet hur man får alla typer av fönster att skina. Låt vår duktiga personal ta hand om dina fönster medan du lägger energin på något roligare. Du slipper tänka på svåråtkomliga fönster och fula ränder –vi fixar jobbet.

Varmt välkommen till Klara Städ när du behöver hjälp med fönsterputs Västerås!

Fallhammargatan 8, 721 33 Västerås

FÖLJ OSS PÅ:

Pålitlig fönsterputs Västerås

När du anlitar Klara Städ för fönsterputs Västerås kan du räkna med ett fläckfritt slutresultat. Vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar för att du ska bli så nöjd som möjligt. Därför är vi noga med att ta reda på dina önskemål innan vi påbörjar arbetet. 

Det är också ett bra tillfälle för oss att beskriva hur fönsterputsningen kommer gå till. När vi har koll på arbetets omfattning tar vi fram ett prisförslag innan vi bokar in en tid för utförande av fönsterputsningen.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Västerås. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför fönsterputs Västerås från Klara Städ?

Professionalitet: Vi är proffs på fönsterputsning Västerås och levererar alltid ett fackmannamässigt resultat.

Flexibilitet: Oavsett om du behöver hjälp med vanlig fönsterputsning i ditt hem, på kontoret eller i butiken så finns Klara Städ där för dig.

Pålitlighet: Som kund hos oss kan man alltid räkna med ett noggrantutfört jobb. Vi håller vad vi lovar och säkerställer att du blir nöjd!

Fönsterputsning Västerås utan oväntade utgifter

När du anlitar Klara Städ får du alltid veta slutpriset innan vi påbörjar fönsterputsningen, flyttstädningen eller någon annan av våra tjänster. Hos oss får du fastpris så att du slipper oroa dig över tråkiga överraskningar när arbetet är klart.

Klara Städ erbjuder fönsterputs Västerås, men vi är även experter på många andra typer av städ. När du behöver hjälp med exempelvis hemstäd, flyttstäd, och kontorsstädning. Du hittar alla våra tjänster här.

Din städfirma i Västerås

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Västerås

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

FLYTTSTÄDNING VÄSTERÅS

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BOKA DIREKT: 021 - 421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”