Meny Stäng

Flyttstädning Uppsala

Flyttstäd Uppsala

Äntligen dags! Flyttlasset är packat och den nya bostaden står redo att bli din. Det mesta av flytten är alltså klart och du vill förmodligen inget hellre än att börja bona in dig i ditt nya hem. Stämmer det? Då har du mer än goda skäl till att ta hjälp för att lösa flyttstädningen. Det sista hindret på vägen. Vi på Klara Städ har i många år hjälpt kunder i hela Sverige med flyttstäd – Uppsala är inget undantag.

Kontakta oss för professionell flyttstädning Uppsala som underlättar din flytt och ger dig tid att fokusera på ditt nya hem.

Hållnäsgatan 3, 752 28 Uppsala

FÖLJ OSS PÅ:

Professionell och smidig flyttstädning Uppsala

När kan man anse att flyttstädningen är godkänd? Det är vanligt att det råder olika uppfattningar om vad som är ett välstädat hem, så för att säkerställa att vi uppfyller dina förväntningar så stämmer vi alltid av dem med dig före start.

Dessutom vill vi även veta om det finns krav från till exempel hyresvärden som vi behöver förhålla oss till. När vi vet exakt vad som ska göras så gör vi precis som alltid – vi städar efter devisen ”Vi är Klara när du är nöjd”.

Vad ingår i flyttstäd Uppsala från Klara Städ?

  • Rengöring av eluttag och kontakter
  • Fönsterputsning
  • Rengöring av dörrar och lister
  • Rengöring av vitvaror
  • Rengöring av proppskåp
  • Rengöring av kamin
  • Rengöring av golvbrunnar
  • …och mycket mer!

Se hela listan med allt som ingår här:

Precis som devisen säger är vi noga med att alltid leverera enligt dina förväntningar – minst. För att ytterligare intyga detta erbjuder vi en städgaranti, vilket innebär att vi utan någon extra kostnad korrigerar sånt som kan ha blivit fel. Det ska vara tryggt att anlita oss för flyttstädning Uppsala.

Flyttstädning Uppsala till fast pris

Vi vet att oväntade kostnader är ett orosmoment för många vid en flytt. Därför erbjuder vi flyttstäd Uppsala till fast pris, så att du vet vad du betalar och slipper överraskningar. På Klara Städ är vi experter på flyttstädning Uppsala, men vi erbjuder även andra tjänster, bland annat hemstädning, byggstädning och företagsstädning. Se alla våra tjänster här nedan.

Din städfirma i Uppsala

Så gott som alla kan städa. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Det betyder att våra tjänster behöver överträffa det du och många redan kan. När du anlitar oss är vi noga med att du ska kunna se skillnad på din hemstädning och vår hemstädning – och att du ska få tid över till annat.

Fler tjänster i Uppsala

FÖNSTERPUTS UPPSALA

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING UPPSALA

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

-

FÖRETAGSSTÄD
UPPSALA

Kontor och kommersiella ytor.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 018 38 32 24

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”