Meny Stäng

Flyttstädning Örebro

Flyttstäd Örebro

När det är dags att flytta är det skönt att slippa flyttstädning – en tidskrävande uppgift som ofta känns tung och jobbig. När du behöver hjälp med flyttstädning i Örebro kan du lämna över jobbet till oss på Klara Städ. Vi har lång erfarenhet av flyttstäd Örebro och är experter på att få alla typer av hem i toppskick inför flytt. Med ett stort gäng nöjda kunder i bagaget kan vi garantera ett väl utfört arbete med stor noggrannhet och professionalitet. 

Förenkla din flytt och boka flyttstädning Örebro hos oss på Klara Städ!

Verkstadsgatan 8, 702 27 Örebro

FÖLJ OSS PÅ:

Flyttstädning att lita på

När du anlitar oss för flyttstädning Örebro är du i trygga händer. Vi tar flyttstäd på stort allvar och är noga med att lyssna in dina behov och förväntningar. Det är vanligt att hyresvärden har en lista med punkter som ska bockas av för att flyttstädningen ska bli godkänd. Därför är vi noga med att ta reda på vad som gäller för just din flyttstäd Örebro. 

På så sätt kan vi säkerställa att du blir nöjd, men också att ditt hem uppfyller alla städkrav. För att se till att flyttstädningen i ditt hem håller världsklass ingår alltså många fler delar som inte görs vid traditionellt hemstäd.

Vad ingår i flyttstäd Örebro från Klara Städ?

 • Fönsterputsning
 • Rengöring av vitvaror
 • Avfettning och avkalkning i duschutrymme
 • Rengöring av proppskåp
 • Dammtorkning av väggar
 • Rengöring av filter i torktumlare
 • Rengöring av eluttag
 • Rengöring av badkar – även bakom fronten
 • ..och givetvis många fler städmoment!

Se hela listan med allt som ingår här:

För att du ska känna dig ännu tryggare med vår flyttstädning Örebro har vi dessutom städgaranti. Det betyder att vi alltid åker ut och rättar till om flyttstädningen mot förmodan inte skulle godkännas – givetvis helt utan kostnad.

Flyttstädning utan oväntade kostnader

När man flyttar är det många delar att hålla reda på. Det kan därför vara skönt att veta exakt vad flyttstädningen kommer kosta. Hos Klara Städ kan du välja flyttstädning Örebro till fastpris och undviker därmed stress och oro för oväntade kostnader.

 

Vi på Klara Städ är specialister på flyttstäd, men även andra typer av städ. När du behöver hjälp med exempelvis hemstäd, fönsterputsning, och företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här.

Din städfirma i Örebro

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Örebro

FÖNSTERPUTS ÖREBRO

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 019-12 33 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”