Meny Stäng

Flyttstäd Köping

Flyttstädning Köping

Dags för flytt och ett nytt boende? Glöm inte att din gamla bostad måste flyttstädas ordentligt innan du lämnar den – något som kan vara både jobbigt och besvärligt. Då finns vi på Klara Städ här för dig! Vi har lång erfarenhet av flyttstädning i Köping och har stenkoll på hur man utför flyttstäd på bästa sätt. När du anlitar oss slipper du ett av flyttens stressmoment och kan lägga fokus på annat.

Välkommen till Klara Städ när du behöver hjälp med flyttstädning Köping!

Västra Långgatan 6, 731 32 Köping

FÖLJ OSS PÅ:

Vilka städmoment ingår i flyttstäd från Klara Städ?

Många har en egen uppfattning om vad en flyttstädning innebär och vilka städmoment som ingår. Att en flyttstäd Köping skiljer sig från en vanlig hemstädning är i alla fall de flesta överens om.

För att du ska bli nöjd med slutresultatet går vi alltid igenom vad som ska göras tillsammans med dig. Då passar vi även på att ta reda på eventuella krav från hyresvärden. På så sätt får vi koll på allas önskemål och kan säkerställa att de uppfylls.

Vad ingår i flyttstädning Köping?

  • Rengöring av eluttag och kontakter
  • Fönsterputsning
  • Rengöring av dörrar
  • Rengöring av vitvaror
  • Elementrengöring
  • Rengöring av proppskåp
  • ..och självklart mycket mer!

Se hela listan med allt som ingår här:

Vår flyttstäd Köping utförs alltid med högsta kvalitet, men för att du ska känna dig extra trygg erbjuder vi även städgaranti. Det innebär att vi alltid rättar till det som blivit fel, helt kostnadsfritt, om det mot förmodan skulle bli en anmärkning på städningen. Du kan därför känna dig helt lugn när du anlitar Klara Städ för flyttstädning Köping.

Flyttstädning Köping utan oväntade kostnader

Flyttstädning ska kännas tryggt, enkelt och säkert, men vi vet att en flytt ofta förknippas med motsatsen. För att du ska slippa ett orosmoment erbjuder vi flyttstädning Köping till fastpris. Det innebär att du på förhand får veta vad flyttstädningen kommer kosta. På så vis undviker du höga oväntade kostnader.

Vi på Klara Städ är experter på flyttstäd Köping, men vi är lika duktiga på exempelvis hemstäding, fönsterputsning, och företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här.

Din städfirma i Köping

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Köping

FÖNSTERPUTS KÖPING

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

BOKA DIREKT: 0221 67 09 14

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”