Meny Stäng

Flyttstäd Fagersta

Flyttstädning Fagersta

Är du på jakt efter en trygg städfirma som kan hjälpa dig med flyttstäd Fagersta? Då har du hittat helt rätt! Vi på Klara Städ fixar din flyttstädning och gör flytten enklare och mindre stressig. Med vår långa erfarenhet av olika typer av städ har vi stor kunskap om hur ditt hem städas på bästa sätt. Vår duktiga personal kommer säkerställa att ditt hem blir rent, fräscht och redo för nästa hyresgäst eller ägare.

När du anlitar oss för flyttstädning Fagersta kan du därför vara säker på ett resultat i toppklass!

Henningsvägen 14, 737 30 Fagersta

FÖLJ OSS PÅ:

Tryggare flyttstäd Fagersta med Klara Städ

Innan vi påbörjar flyttstädningen vill vi alltid lyssna in dina behov och önskemål. ”Vad förväntar du dig av städningen?” och ”Finns det krav från hyresvärden?” är exempel på frågor som vi kommer ställa innan vi drar igång. 

På så sätt vet vi vad som är viktigt för dig och kan se till att alla punkter checkas av under städningen. Då ökar chansen för en lyckad flyttstäd Fagersta som både du och vi känner oss nöjda med.

Vad ingår i flyttstädning från Klara Städ?

 • Fönsterputsning
 • Rengöring av vitvaror
 • Avfettning och avkalkning i duschutrymme
 • Rengöring av proppskåp
 • Dammtorkning av väggar
 • Rengöring av filter i torktumlare
 • Rengöring av eluttag
 • Rengöring av badkar – även bakom fronten
 • ..och givetvis många fler städmoment!

Se hela listan med allt som ingår här:

När du anlitar oss för flyttstädning Fagersta får du alltid något vi kallar för städgaranti. Det betyder att om det skulle bli någon anmärkning på flyttstädningen åker vi ut och rättar till det som blivit fel – självklart kostnadsfritt. Vi tar ansvar så att du som kund istället ska kunna fokusera på andra delar av din flytt.

Slipp oväntade kostnader med fastpris

En flytt kan vara stressig på många olika sätt, men vi gör allt vi kan för att flyttstädning Fagersta ska kännas enkel, smidig och tydlig. När du bokar flyttstäd hos oss kan du därför välja fastpris. Då slipper du oväntade kostnader och får direkt veta vad flyttstädningen kommer kosta. Det blir lättare för dig att planera och du behöver inte oroa dig för tråkiga ekonomiska överraskningar.

Vi på Klara Städ har lång erfarenhet och kan hjälpa dig med många olika typer av städ. Anlita oss för exempelvis hemstäding, fönsterputsning, och företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här.

Din städfirma i Fagersta

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Fagersta

FÖNSTERPUTS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0223 66 14 50

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”