Meny Stäng

Professionell kontorsstädning i Västerås

Vi är din pålitliga partner för kontorsstädning i Västerås. Med vår långa erfarenhet och expertis, erbjuder vi en service som inte bara gör ditt kontor skinande rent, utan som också bidrar till en trivsammare arbetsmiljö.

Företagsstäd för en fräsch arbetsmiljö ­– alltid med Klara Städ

Vi är din pålitliga partner för kontorsstädning i Västerås. Med vår långa erfarenhet och expertis, erbjuder vi en service som inte bara gör ditt kontor skinande rent, utan som också bidrar till en trivsammare arbetsmiljö.

Kontorsstädning anpassad efter ert företag

Inget företag är det andra likt. Alla våra städtjänster skräddarsys därför så att de passar just dina behov och förväntningar. Och du, vi tummar aldrig på följande: Vi är Klara när du är nöjd!

Vi tar helhetsansvar

Detta ingår i Klara Städ kontorsstädning

Vi erbjuder en omfattande städservice som inkluderar allt från dammtorkning till golvvård. Genom att följa en noggrant utarbetad process ser vi till att alla moment utförs enligt överenskommelse.

Vi förstår ert behov

Rena & trivsamma arbetsplatser är en viktig del av moderna organisationer

Ett rent kontor är inte bara trevligt, det är en investering i företagets framgång och medarbetarnas välbefinnande.

Det självklara valet för kontorsstäd

Varför välja Klara Städ Västerås för företagsstäd?

Vi kombinerar lång erfarenhet med en passion för detaljer. Det gör oss till det självklara valet för kontorsstädning i Västerås. Men det slutar inte där. Vi erbjuder också transparent prissättning med fasta priser, så att du alltid vet vad du kan förvänta dig. Ingen gillar obehagliga överraskningar, och med Klara Städ Västerås får du en pålitlig partner som levererar kvalitet utan kompromisser.

Dessutom är vår affärsmodell byggd på en enkel men kraftfull devis: ”Vi är Klara när du är nöjd”. Det innebär att vi inte ser vårt jobb som slutfört förrän du är helt nöjd med vårt arbete. Inte så dumt, eller hur?

BOKA DIREKT: 021 - 421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Din städfirma i Västerås

  Höga förväntningar är en del av vår vardag. När du anlitar oss vill du att slutresultatet av till exempel hemstädningen ska överträffa det du klarar av själv. Dessutom ska du få tid över till annat.
  För att möta dina förväntningar arbetar vi efter ett gemensamt framtaget motto som genomsyrar allt vi gör: Vi är Klara när du är nöjd. Skulle du mot förmodan upptäcka brister i vårt utförande så ser vi alltid till att göra rätt för oss. Ända tills du är nöjd.

  Fler tjänster i Västerås

  FÖNSTERPUTS VÄSTERÅS

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  HEMSTÄDNING

  När du behöver ett rent hem.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  -

  FLYTTSTÄDNING VÄSTERÅS

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”