Meny Stäng

Flyttstädning Västerås

Flyttstäd Västerås

Flyttstädning är en stor del av varje flytt och ofta en stressig uppgift att utföra på egen hand. För att göra flyttstädningen så smidig som möjligt är det därför enklast att anlita en städfirma som löser jobbet åt dig. Om du letar efter en pålitlig och erfaren städfirma som kan utföra flyttstädning i Västerås har du kommit helt rätt.

Vi på Klara Städ är specialister på flyttstädning och har hjälpt många kunder i Västerås att få sina bostäder att glänsa inför flytten.

Fallhammargatan 8, 721 33 Västerås

FÖLJ OSS PÅ:

Flyttstäd med städgaranti

Vi utför alltid flyttstäd med stor noggrannhet – allt för att lämna bostaden i toppskick till nästa person som flyttar in. Ofta finns det en lista på vad som ska städas, putsas, dammas och rengöras. Därför går vi alltid igenom vad som ska göras tillsammans med dig gällande flyttstädning Västerås.

När vi sen utför uppdraget kan vi systematiskt checka av alla punkter och säkerställa att bostaden uppfyller alla krav. I en flyttstädning ingår därför många fler städmoment än i en vanlig hemstädning

Vad ingår i vår flyttstädning?

· Fönsterputsning
· Rengöring av eluttag och kontakter
· Elementrengöring
· Rengöring av vitvaror
· Rengöring av golvbrunn
· Rengöring av trappa
· och självklart mycket mer!

Se hela listan med allt som ingår här:

Skulle det mot förmodan bli en anmärkning på vår flyttstädning kommer vi ut och korrigerar, självklart utan extra kostnad. Det kallar vi städgaranti. På så sätt kan du alltid känna dig helt trygg med flyttstädning från Klara Städ.

Flyttstädning till fastpris

Ingen gillar oväntade kostnader. Därför erbjuder Klara Städ flyttstädning i Västerås till fastpris. Det innebär att du får veta exakt hur mycket flyttstädningen kommer kosta och slipper oroa dig för ett högre pris än du förväntat dig. Mindre stress och tråkiga överraskningar helt enkelt.

Förutom flyttstädning erbjuder vi många andra typer av städ, exempelvis hemstäd, fönsterputsning, och kontorsstädning. Du hittar alla våra tjänster här.

Din städfirma i Västerås

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Västerås

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

FÖNSTERPUTS VÄSTERÅS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

BOKA DIREKT: 021 - 421 29 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”