Meny Stäng

Professionell hemstädning Uppsala

Vi är din partner för skinande rena hem. Klara Städ erbjuder professionell hemstädning med fokus på kvalitet och pålitlighet. Vår erfarenhet och expertis garanterar inte bara ett fläckfritt hem utan även en miljö som bidrar till trivsel och glädje.

Hemstädning till fastpris i Uppsala

Enkelt, lyxigt och prisvärt. Hos oss på Klara Städ har vi lång erfarenhet av professionell städning, och vi förstår vikten av en välstädad bostad. Vårt löfte till dig är enkelt: Vi är Klara när du är nöjd!

Ingen gillar oväntade kostnader

Därför erbjuder vi alltid fast pris på vår hemstädning i Uppsala. Med transparenta priser och utan dolda avgifter, kan du känna dig trygg när du väljer oss för att hålla ditt hem skinande rent.

Professionell hemstädning Uppsala

Att ha ett städat hem är som balsam för själen. Vi på Klara Städ utför professionell hemstädning som möter dina behov. Du bestämmer frekvensen, vi sköter resten – allt till ett fast pris. Välj Klara Städ för en bekymmersfri städning där allt från dammtorkning till golvvård ingår.

VI FÖRSTÅR DINA BEHOV

Vad är viktigt för dig?

Ditt hem är din borg, och du förtjänar att känna dig helt trygg med ditt val av städtjänst. Vi börjar alltid med att förstå dina önskemål och se till att dessa reflekteras i våra detaljerade checklistor. Oavsett om du behöver hemstädning varje vecka eller en gång i månaden i Uppsala, skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Vi håller dig uppdaterad

Vi utför hemstädningen

När det är dags för städning, håller vi oss noggrant till den upprättade planen. Vi checkar av varje punkt på listan och säkerställer att inga avvikelser sker utan din vetskap.

Det självklara valet för hemstäd

Nu rullar vi på

Efter att ha arbetat tillsammans en tid, kommer våra medarbetare veta exakt vad som behövs för att ditt hem i Uppsala ska vara fläckfritt. Du kan njuta av ditt rena hem och lägga din energi på det du älskar istället för på städning.

Boka din hemstädning Uppsala direkt hos Klara Städ och njut av ett bekymmersfritt, rent hem. Vi är inte klara förrän du är nöjd!

BOKA DIREKT: 018 38 32 24

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Din städfirma i Uppsala

  Vi tar städning på stort allvar – och det märks när vi får utföra vår magi. För visst vill man uppleva en ny nivå av städning när man anlitar en professionell städfirma? När du väljer Klara Städ kan du alltid känna dig trygg med att vi kommer leverera det vi lovat. Och förhoppningsvis lite till. Ett stort gäng nöjda kunder i bagaget är ett fint kvitto på just det.

  Våra tjänster i Uppsala

  FÖNSTERPUTS UPPSALA

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  FÖRETAGSSTÄD
  UPPSALA

  Kontor och kommersiella ytor.

  -

  FLYTTSTÄD

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”