Meny Stäng

Fönsterputsning Uppsala

Din partner för skinande rena fönster

Söker du en proffsig aktör som utför fönsterputsning i Uppsala? Då har du kommit rätt! Vi på Klara Städ har putsat fönster i många år och vet därför vad som krävs för att uppnå ett lyckat slutresultat. Få tid över till annat medan vi tar hand om dina fönster!

Hållnäsgatan 3, 752 28 Uppsala

FÖLJ OSS PÅ:

Fläckfri fönsterputsning i Uppsala

I vår strävan att erbjuda förstklassig service förstår vi på Klara Städ betydelsen av varje litet detaljarbete. Det ligger i vårt engagemang att inte endast uppfylla utan att även överträffa de förväntningar du som kund har.

Våra fönsterputsare i Uppsala kombinerar hög kompetens med en nästan hantverksmässig precision i sitt arbete.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Du berättar vad du vill få hjälp med, vi lyssnar. När vi förstått dina behov går vi igenom alla moment och svarar på eventuella frågor kring vår fönsterputsning. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning och ger slutligen ett prisförslag. När du känner dig nöjd med det så tar vi fram en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Vi behöver vad för typ av fönster ni har, eller framför allt, hur många rutsidor ni vill få putsade. De flesta fönster har två rutsidor (nyare), men många har även fyra sidor (något äldre), och ett fåtal har sex rutsidor (ännu äldre).

Förtydligande: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster ger 40 sidor.

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Uppsala. Och vi står naturligtvis alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om.

Varför välja Klara Städ för din fönsterputs i Uppsala? Expertis och erfarenhet:

Expertis & Erfarenhet: Vårt team består av erfarna fönsterputsare som med noggrannhet och hängivenhet ser till att varje hörn av dina fönster blir fläckfritt rena. Vi använder oss av beprövade metoder och miljövänliga rengöringsmedel för att säkerställa bästa möjliga resultat.

Anpassade lösningar: Vi förstår att varje kund och byggnad är unik. Därför erbjuder vi skräddarsydda fönsterputsningstjänster som uppfyller just dina behov och förväntningar.

Transparent prissättning: Vår fönsterputsning kommer aldrig med några dolda avgifter eller oväntade kostnader. Med Klara Städ vet du alltid vad du får och till vilket pris, för att du som kund ska kunna känna dig trygg med oss som din partner inom städning.

Boka din fönsterputs Uppsala redan idag

Oavsett om du behöver regelbunden fönsterputsning för ditt företag eller en engångstjänst för ditt hem, är Klara Städ här för att hjälpa till. Boka fönsterputs i Uppsala från Klara Städ idag!

Din städfirma i Uppsala

Vi tar städning på stort allvar – och det märks när vi får utföra vår magi. För visst vill man uppleva en ny nivå av städning när man anlitar en professionell städfirma? När du väljer Klara Städ kan du alltid känna dig trygg med att vi kommer leverera det vi lovat. Och förhoppningsvis lite till. Ett stort gäng nöjda kunder i bagaget är ett fint kvitto på just det.

Våra tjänster i Uppsala

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

FÖRETAGSSTÄD
UPPSALA

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 018-38 32 24

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”