Meny Stäng

Professionell hemstädning Örebro

Ett välstädat hem gör livet enklare och mer njutbart. På Klara Städ har vi lång erfarenhet av hemstädning och erbjuder våra tjänster med fokus på högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vårt löfte till dig är enkelt: Vi är Klara när du är nöjd!

Fast pris och inga dolda avgifter

Ingen ska behöva oroa sig för oväntade kostnader. Därför erbjuder vi hemstäd Örebro till fasta priser, vilket ger dig trygghet och förutsägbarhet. Vårt vill göra din vardag enklare utan oönskade överraskningar.

Professionell hemstäd som passar dina behov

Ett välstädat hem är en fristad från stress. Med vår professionella hemstäd Örebro anpassar vi oss efter dina behov. Du bestämmer hur ofta du vill ha städat, och vi tar hand om resten. Våra tjänster inkluderar allt från dammtorkning till golvvård, alltid med högsta kvalitet.

Dina behov är viktiga för oss

Ditt hem är din fristad, och vi vill att du ska känna dig trygg med att anlita oss. Vi börjar alltid med att förstå dina specifika önskemål och säkerställer att dessa återspeglas i våra städplaner. Oavsett om du behöver hemstädning varje vecka eller en gång i månaden i Örebro, skräddarsyr vi en lösning som passar dig.

HEMSTÄD TILL PERFEKTION

Vi utför städuppdraget noggrant

När det är dags för städning följer vi noggrant den upprättade städplanen. Vi säkerställer att varje punkt på listan checkas av och att inga avvikelser sker utan din vetskap. Vår noggrannhet och professionalism garanterar ett skinande rent hem varje gång.

SAMMA RESULTAT VARJE GÅNG

Kvalitet och trygghet med Klara Städ

Vi är stolta över vår höga kvalitet och kundnöjdhet. Våra medarbetare är utbildade och kollektivanslutna, vilket garanterar att du får professionell och pålitlig service varje gång. Dessutom är det samma personer som städar ditt hem varje gång, vilket skapar kontinuitet och trygghet.

vi lär känna ditt hem

Fortsatt samarbete

Det självklara valet för hemstäd

Enklare vardag med hemstäd Örebro från Klara Städ

Efter att vi har arbetat tillsammans en tid kommer våra städare att veta exakt vad som krävs för att hålla ditt hem i Örebro fläckfritt. Du kan koppla av och njuta av ditt rena hem medan vi tar hand om städningen. Boka din hemstädning Örebro med Klara Städ och upplev skillnaden. Vi är inte Klara förrän du är nöjd!

Genom att anlita Klara Städ för din hemstädning Örebro får du mer tid över till annat. Vi tar hand om städningen så att du kan fokusera på det du verkligen tycker om. Vår flexibla och kundanpassade service gör det enkelt för dig att ha ett rent och fräscht hem utan stress.

BOKA DIREKT: 019 12 33 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  Din städfirma i Örebro

  Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

  Fler tjänster i Örebro

  FÖNSTERPUTS ÖREBRO

  Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

  STORSTÄDNING

  När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

  FÖRETAGSSTÄD
  ÖREBRO

  Kontor och kommersiella ytor.

  -

  FLYTTSTÄDNING ÖREBRO

  När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

  BYGGSTÄDNING

  Perfekt för byggföretag.

  TRAPPSTÄDNING

  Perfekt för BRF och fastighetsägare.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”