Meny Stäng

Fönsterputs Örebro

Fönsterputsning i Örebro

Fönsterputsning kan vara en jobbig och tidskrävande uppgift. Fula ränder, svåråtkomliga fönster och ett ojämnt resultat är bara några av alla tråkiga överraskningar du kan råka ut för. Därför är det tur att vi på Klara Städ finns! När du är på jakt efter fönsterputs Örebro är det nämligen till oss du ska vända dig. Vi är experter på att få fönster att skina och levererar alltid ett kristallklart resultat. Med ett stort antal nöjda kunder i bagaget kan vi garantera ett väl utfört arbete där noggrannhet står i centrum. Med andra ord – lägg fönsterskrapan åt sidan, luta dig tillbaka och låt oss ta hand om din fönsterputsning i Örebro!

Verkstadsgatan 8, 702 27 Örebro

FÖLJ OSS PÅ:

Fönsterputsning att lita på

När du anlitar oss för fönsterputs Örebro kan du känna dig trygg. Vi tar fönsterputs på stort allvar och är noga med att lyssna in vad som är viktigt för dig. Därför börjar vi alltid med att gå igenom alla moment och besvara dina frågor.

Då får vi även en uppfattning om uppdragets omfattning. När det är klart får du ett prisförslag och till sist bokar vi en tid för när fönsterputsningen ska utföras. Under arbetets gång jobbar vi alltid efter vårt motto; Vi är Klara när du är nöjd.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför välja Klara Städ?

  • Professionellt utförda jobb: Vi utför fönsterputsning med skicklighet och noggrannhet för att säkerställa att varje fönster lämnas helt fläckfritt.
  • Anpassad service: Vi skräddarsyr våra tjänster efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du behöver fönsterputsning för ditt hem, kontor eller butik hittar vi en lösning för dig.
  • Ett resultat att lita på: Vi är stolta över att vara effektiva och pålitliga. Ibland sker oväntade händelser, men vi strävar alltid efter att slutföra arbetet enligt överenskommen tidsplan.

Fönsterputs utan oväntade kostnader

När man anlitar en städfirma för fönsterputs är det skönt att veta slutpriset på förhand. Hos Klara Städ har vi fönsterputsning till fastpris och du undviker därmed stress och oro för oväntade kostnader. Det gäller oavsett om vi putsar villafönster, lägenhetsfönster eller kontorsfönster.

Vi på Klara Städ är specialister på fönsterput Örebro, men vi erbjuder även många andra typer av städtjänster. När du behöver hjälp med exempelvis hemstäd, flyttstäd eller företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här!

Din städfirma i Örebro

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Örebro

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

FLYTTSTÄDNING ÖREBRO

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BOKA DIREKT: 019-12 33 00

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”