Meny Stäng

Fönsterputs Köping

Fönsterputsning Köping

Drömmer du om skinande rena fönster, men saknar tid och energi? Låt oss fixa jobbet! Vi på Klara Städ har lång erfarenhet av fönsterputsning Köping och kan garantera ett kristallklart resultat. Oavsett vilken typ av fönster du har finns vi här för dig. Genom åren har vi nämligen hjälpt ett stort antal kunder och har därför stenkoll på hur arbetet ska utföras på bästa sätt. Vi är effektiva och noggranna, och har alltid slutresultatet i fokus. Slipp fula streck och ränder – boka fönsterputsning Köping från Klara Städ idag! 

Västra Långgatan 6, 731 32 Köping

FÖLJ OSS PÅ:

Fönsterputs med fläckfritt resultat

Med fönsterputsning från Klara Städ kan du vara säker på ett gnistrande resultat. För oss är fönsterputsning en konst som vi genom många års arbete lärt oss att behärska med bravur. För att säkerställa att du kommer bli nöjd med fönsterputs Köping börjar vi alltid med att lyssna på dina förväntningar och önskemål.

Då kan vi även skapa oss en uppfattning om arbetets omfattning. Det använder vi som underlag när vi tar fram ditt prisförslag. När vi är överens bokar vi till sist en tid för när fönsterputsningen ska ske.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputs Köping. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Köping. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför fönsterputs Köping från Klara Städ?

Professionella: Det ska märkas att en erfaren städfirma putsat dina fönster! Därför är vi alltid noggranna och ser till att varje fönster lämnas fläckfritt.

Serviceinriktade: Vilka önskemål man har skiljer sig mycket från kund till kund, men det är inget hinder för Klara Städ. Vi skräddarsyr fönsterputsning Köping efter dina behov.

Pålitliga: När man anlitar oss kan man alltid känna sig trygg med att vi kommer leverera det vi lovat – något som självklart gäller för alla våra tjänster.

Fönsterputsning Köping till fastpris

Oväntade kostnader kan bli en riktigt tråkig överraskning. Hos oss får du fönsterputsning till fastpris och vet därför på förhand vad slutpriset kommer bli. Det gäller oavsett om vi putsar villafönster, lägenhetsfönster eller kontorsfönster.

Klara Städ erbjuder fönsterputs Köping, men du kan även anlita oss för andra typer av städtjänster när du behöver anlita en trygg partner för exempelvis hemstäd, flyttstäd eller företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här!

Din städfirma i Köping, Kungsör och Arboga

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Köping, Kungsör och Arboga

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

FLYTTSTÄD KÖPING

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 0221 67 09 14

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”