Meny Stäng

Kampanjer just för dig!

Hemstäd – vardagslyx utan krångel 

Ett städat hem är som balsam för själen. Med oss får du ett toppstädat hem varje gång. Vi utför professionell hemstädning på dina villkor. Det ska vara enkelt och effektivt utan några konstigheter. Du bestämmer, vi utför. Klart du ska anlita Klara! 

Just nu får du som bokar hemstäd hos oss 50% rabatt första månaden! Boka genom att ta kontakt med ditt lokala Klarakontor, du hittar våra kontaktuppgifter här nedanför.

Storstäd – rent på djupet 

Storstädning är något många helst slipper,
men gärna njuter av när det är färdigt. Vid en korrekt utförd storstädning märker du skillnad. Här går vi långt bortom den märkbara smutsen och ser till att ditt hem eller kontor blir så rent som det kan bli. En ”nystart” helt enkelt.

Ta del av vårt prova-på-erbjudande och boka storstädning med hela 50% rabatt! Boka genom att ta kontakt med ditt lokala Klarakontor, du hittar våra kontaktuppgifter här nedanför.

”Kontakta ditt lokala kontor för att ta del av våra erbjudanden”

Erbjudandet på storstäd gäller endast i Uppsala, Västra Mälardalen, Enköping & Bålsta

Erbjudandet gäller på följande kontor

Vi finns här för att svara på dina frågor och funderingar angående städservice.

KÖPING (Västra Mälardalen)

ENKÖPING

0171 17 10 15

Vi är KLARA städ

Välkommen till Klara Städ! Våra städtjänster är ett resultat av lång erfarenhet och stor yrkesstolthet. Vi genomför professionell hemstädning, storstädning och andra städtjänster anpassade efter dina behov. Och vi gör det alltid till ett fast pris. 

FÖLJ OSS PÅ:

Mer om våra tjänster

Läs mer om våra tjänster, kampanjer och vad som ingår i erbjudandet här.

”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”