Meny Stäng

Fönsterputs Fagersta

Fönsterputsning Fagersta

Är du på jakt efter professionell fönsterputsning i Fagersta? Nu behöver du inte leta längre – Klara Städ står redo att göra dina fönster gnistrande rena! Vi har gedigen erfarenhet av fönsterputsning i Fagersta och kan därför garantera ett fläckfritt resultat. Kort sagt, vi tar hand om dina fönster och du kan lägga din tid och energi på något roligare! Med vår effektivitet och noggrannhet har vi samlat på oss ett stort gäng nöjda kunder genom åren. Vill du också bli en av dem? Boka fönsterputs Fagersta från Klara Städ idag!

Henningsvägen 14, 737 30 Fagersta

FÖLJ OSS PÅ:

Fönsterputs med fläckfritt resultat

När det kommer till fönsterputsning är pålitlighet och skicklighet två viktiga ingredienser för att uppnå ett lyckat resultat. Det vet vi med säkerhet efter många år i branschen. Med Klara Städ kan du känna dig trygg med att vi levererar vad vi lovar – rena fönster utan krångel. Vårt team av erfarna fönsterputsare har hög kompetens och gör sitt yttersta för att du ska vilja anlita oss gång på gång.

För att du ska bli nöjd inleder vi alltid med att lyssna in dina behov och förväntningar. Det gör vi för att kunna anpassa vårt arbete på bästa sätt, men även för att få en bild av arbetets omfattning. Till sist tar vi fram ett prisförslag och bokar in en tid för när arbetet ska utföras.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning Fagersta. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Fagersta. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför fönsterputsning från Klara Städ?

Professionalitet: Vi ser fönsterputsning som ett hantverk som vi efter många år i branschen lärt oss att utöva med hög kvalitet.


Service: Vårt motto är: ”Vi är Klara när du är nöjd” och det jobbar vi strikt efter i alla uppdrag vi tar oss an.

Pålitlighet: Vi är en trygg partner som man alltid kan lita på – något våra tusentals nöjda kunder är ett fint kvitto på.

Fönsterputs Fagersta till fastpris

För att göra din fönsterputsning i Fagersta ännu smidigare erbjuder vi våra tjänster till fastpris. Det betyder att du får veta slutpriset på förhand och slipper oroa dig för oväntade kostnader. Med Klara Städ vet du alltid vad du får och till vilket pris.

Klara Städ erbjuder fönsterputsning Fagersta, men vi är även experter på många andra typer av städ. När du behöver hjälp med exempelvis hemstäd, flyttstäd eller företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här!

Din städfirma i Fagersta

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Fagersta

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

FLYTTSTÄDNING FAGERSTA

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BOKA DIREKT: 0223-661450

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”