Meny Stäng

Fönsterputs Eskilstuna

Fönsterputsning Eskilstuna

Letar du efter en fönsterputsning Eskilstuna som inte kompromissar med kvaliteten? Då är Klara Städ ditt självklara val. Vi är inte bara en tjänst; vi är din partner i jakten på skinande rena fönster. Med vår gedigna erfarenhet och passion för detaljer, levererar vi inte bara tjänster – vi levererar löften. Och det löftet är kristallklara fönster, varje gång.

Mått Johanssons väg 54,
633 46 Eskilstuna

FÖLJ OSS PÅ:

Fönsterputs som överträffar förväntningar

I en bransch där detaljer räknas, gör vi det till vår mission att inte bara möta utan att överträffa dina förväntningar. Vårt team av fönsterputsare i Eskilstuna är inte bara skickliga; de är experter på det de gör.

Vi tar oss tid att förstå dina unika behov och skräddarsyr vår tjänst därefter. Resultatet? Rena fönster och en nöjd kund. Det är inte svårare än så.

VAD ÄR VIKTIGT FÖR DIG?

Vi reder först ut det oklara kring dina fönster och uppdraget. Du berättar för oss vad som är viktigt för dig. Vi går igenom alla moment och svarar på alla dina frågor kring fönsterputsning Eskilstuna. Efter det bestämmer vi tillsammans uppdragets omfattning. Slutligen ger vi dig ett prisförslag och när det är godkänt upprättar vi en tidsplan för uppdraget.

SÅ RÄKNAR VI

Berätta för oss vad för typ av fönster ni har, men framförallt, hur många rutsidor ni vill ha gjorda. De flesta fönster har 2 rutsidor (nyare), men många har även 4 sidor (något äldre), ett fåtal har 6 st rutsidor (ännu äldre).

Exempel: Varje fönster har 2 sidor. 20 fönster, ger 40 sidor

NU PUTSAR VI FÖNSTER!

Vi bokar in tid och plats för fönsterputs Eskilstuna. Vi står alltid för priset vi sagt och utför jobbet enligt vad vi kommit överens om. Vårt motto är; Vi är inte Klara förrän du är nöjd.

Varför Klara Städ är ditt självklara val?

  • Expertis: Vi ser fönsterputsning som mer än bara en tjänst; det är ett hantverk. Vår expertis sträcker sig över många år i branschen, och vi är stolta över att leverera en tjänst som är både effektiv och hållbar.
  • Engagemang: Vårt motto är enkelt: ”Vi är Klara när du är nöjd”. Vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa ett slutresultat som överträffar förväntningarna.
  • Tillförlitlighet: Våra tusentals nöjda kunder intygar att vi är en trygg partner som man alltid kan lita på.

Transparent prissättning, inga överraskningar

Vi tror på transparens och ärlighet i allt vi gör. Därför erbjuder vi fönsterputsning Eskilstuna till ett fast pris. Inga dolda avgifter, inga överraskningar. Det är en del av vår affärsfilosofi att du alltid ska veta vad du får och till vilket pris. Vi är Klara när du är nöjd – det är inte bara ett löfte, det är kärnan i vår affärsmodell. Vår ambition är att du som kund ska känna dig trygg och nöjd, från första kontakten till det färdiga resultatet. Det är så vi bygger långsiktiga relationer och skapar verklig kundnöjdhet.

Klara Städ erbjuder fönsterputs Eskilstuna, men vi är även experter på många andra typer av städ. När du behöver hjälp med exempelvis hemstäd, flyttstäd eller företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här!

Din städfirma i Eskilstuna

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Eskilstuna

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

FLYTTSTÄD ESKILSTUNA

När du ska flytta och behöver få en riktig flyttstädning.

BOKA DIREKT: 016 544 04 40

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

    ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”