Meny Stäng

Flyttstädning Eskilstuna

Flyttstäd Eskilstuna

Nycklarna är inlämnade, papperna är påskrivna och ett nytt hem väntar! Men just det – först måste den gamla bostaden flyttstädas ordentligt innan nästa person flyttar in. Att flyttstäda kan ofta kännas svårt, jobbigt och tidskrävande. Därför finns vi på Klara Städ här för dig när du behöver flyttstäd Eskilstuna. När du anlitar oss kan du vara säker på att få ett skinande resultat, men också att flyttstädningen blir en enkel och smidig process.

Med andra ord, när du behöver hjälp med flyttstädning Eskilstuna är du varmt välkommen att kontakta oss!

Mått Johanssons väg 54, 633 46 Eskilstuna

FÖLJ OSS PÅ:

Flyttstädning Eskilstuna med garanterat hög klass

Alla har olika uppfattningar om vad som är ett välstädat hem. Därför är vi alltid noga med att lyssna in dina behov och förväntningar på flyttstäd Eskilstuna. På så sätt får vi bästa tänkbara förutsättningar för att leverera ett resultat du är nöjd med. Utöver dina önskemål vill vi även veta om det finns andra krav, exempelvis i form av en lista från hyresvärden. 

När vi vet exakt vad som ska göras kan vi säkerställa att alla parter blir nöjda med flyttstädningen. Det är därför inte så konstigt att en flyttstädning är relativt omfattande och berör många fler städmoment än en vanlig hemstädning.

Vad ingår i flyttstäd Eskilstuna?

 • Fönsterputsning
 • Rengöring av vitvaror
 • Avfettning och avkalkning i duschutrymme
 • Rengöring av proppskåp
 • Dammtorkning av väggar
 • Rengöring av filter i torktumlare
 • Rengöring av eluttag
 • Rengöring av badkar – även bakom fronten
 • ..och givetvis många fler städmoment!

Se hela listan med allt som ingår här:

Att känna sig trygg med sin flyttstädning är A och O. Därför har vi även något vi kallar för städgaranti. Om flyttstädningen mot förmodan skulle få någon anmärkning åker vi ut och fixar till felet – självklart helt kostnadsfritt.

Slipp tråkiga överraskningar - Boka flyttstäd Eskilstuna från Klara Städ

En flyttstädning ska komma utan tråkiga överraskningar. När du anlitar Klara Städ för flyttstädning i Eskilstuna kan du därför välja fastpris. Då får du på förhand veta vad flyttstädningen kommer kosta – något som kan vara skönt när man har mycket annat att tänka på i samband med en flytt.

Utöver flyttstädning kan du anlita Klara Städ för många andra typer av städ. Vi utför bland annat hemstäding, fönsterputsning, och företagsstäd så finns vi där. Se alla tjänster vi erbjuder här.

Din städfirma i Eskilstuna

Städning är universellt. De flesta vet hur dammsugaren suger och skurmoppen moppar. Därför behöver våra tjänster överträffa det du och många redan kan. De behöver ge dig mervärde. Du ska kunna se skillnad på hemstädning och vår hemstädning. Dessutom ska du få tid över till annat. För att vi i varje uppdrag ska gå i mål med detta har vi tagit fram en devis: Vi är Klara när du är nöjd.

Våra tjänster i Eskilstuna

FÖNSTERPUTS

Vi åtar alla typer av uppdrag. Både privat och företag.

HEMSTÄDNING

När du behöver ett rent hem.

STORSTÄDNING

När vi behöver gå på djupet och ta i med hårdhandskarna.

STÄDSERVICE
FÖRETAG

Kontor och kommersiella ytor.

-

BYGGSTÄDNING

Perfekt för byggföretag.

TRAPPSTÄDNING

Perfekt för BRF och fastighetsägare.

BOKA DIREKT: 016 544 04 40

Eller skicka en förfrågan
så kontaktar vi dig.

  ”STÄDNING ÄR ETT HANTVERK VI VÄRNAR OM OCH VI ÄR KLARA NÄR DU ÄR NÖJD!”